Faciliteiten

Fitness

Je fitnesst in een unieke locatie in Heemstede. De fitnesszaal beschikt over diverse cardio- en krachtapparatuur en divers los oefenmateriaal. In de zaal staan deskundige en gediplomeerde trainers die je ten alle tijden kunnen helpen. Voor een persoonlijke trainingssessie kunnen leden ten alle tijden een trainer inboeken voor een persoonlijke training.

Ja, ik wil graag meer informatie over een gratis proefles

Groepslessen

In een sfeervolle zaal worden er meer dan 30 groepslessen per week geven! Van CoreTraining, Total workout tot Pilates en Yoga. Klik hier voor het rooster.

Ja, ik wil graag meer informatie over groepslessen

Personal training

Het is de trend van de laatste jaren, steeds meer mensen roepen de hulp in van een Personal trainer. Soms voor enkele weken of maanden, soms als vaste trainingsondersteuning. 

Wat kunt u verwachten van uw Personal trainer?

  • Trainingen op  onderling afgesproken momenten. Een mooie stok achter de deur!
  • Jouw Personal trainer is de motiverende factor en zorgt er voor dat je net dat stukje verder gaat.
  • Personal training laat je zien en voelen dat je goed bezig bent.

Ja, ik wil graag meer informatie over Personal training

Fysiotherapie

Iedereen heeft wel eens een blessure of lichamelijke klachten. Je hoeft niet altijd meteen te stoppen met sporten, maar het is vaak wel verstandig om professioneel advies te vragen. FM HealthClub werkt samen met Work with Care in de club, om de klachten snel en deskundig aan te kunnen pakken.   
Zonder verwijzing van een huisarts kun je voor een eerste consult rechtstreeks bellen met 0235478171. Ook voor niet leden van FM HealthClub.
Ons fysiotherapie is aangesloten bij alle verzekeraars

Ja, ik wil graag meer informatie over Fysiotherapie

Sauna en zonnebank

Voor een stuk ontspanning kunnen leden voor een gezonde teint onder de zonnebank of tot rust komen in de heerlijke infrarood sauna (all inclusive).

Koffiecorner

FM HealthClub beschikt over een zeer exclusieve maar vooral gezellige koffiecorner. Waar leden terecht kunnen voor een overheerlijk kopje echte Italiaanse koffie, thee of een gezond sportdrankje. Alle drankjes zijn bij het lidmaatschap inbegrepen.

Activiteiten

Ieder jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals fiets- en wandeltochten, excursies, Club BBQ, kerstborrel… waar jij als lid aan deel kan nemen.

023-5478171