Goed doel: Help realiseren fitnessruimte voor Hartekamp!

Doe mee en HELP mensen met een beperking aan een fitnessruimte!!


Met jouw donatie geef jij de mogelijkheid om mensen met een beperking zich fit, gezond, gelukkig en krachtig te laten voelen.

Het verhaal:
Het team van FM Healthclub wil Lotte Duwel (stichting Hartekamp) helpen met het realiseren van een fitnessruimte waar zij mensen met een geestelijke beperking kan trainen. Er is momenteel een mooie locatie aan de Portugalstraat maar geen budget voor de inrichting. Om dit te realiseren is er  € 5.000 nodig!!

Ons doel:
€ 5.000 te verzamelen zodat wij als eerste fitnessclub een fitnessruimte kunnen realiseren voor mensen met een beperking.

Hoe hopen wij ons doel te bereiken?
Het evenement begint donderdag 22 november om 17:00 uur. Het team van FM gaat dan 24 uur lopen op de loopband om zo zoveel mogelijk geld te verzamelen.

Hoe kunnen wij helpen?
Wij hopen na 24 uur zoveel mogelijk kilometers gelopen te hebben. Wij zoeken sponsoren die ons € 1,00 / € 0,50 of € 0,25 per kilometer (tot een max. van 120 km) willen sponseren.

Afsluiting:
Vrijdag 23 november hebben wij 24 uur erop zitten en nodigen iedereen uit voor een feestelijke borrel. De opbrengst van de borrel gaat ook naar het goede doel.

Evenement:
Het evenement vindt plaats voor de deur van FM Healthclub. Hier zullen wij een slaaptent opzetten en een (glazenkooi) met een loopband. De inwoners van Hartekamp zullen ons voorzien van alle maaltijden en wij hopen op jullie steun gedurende de avond.

Mee doen?
Geef je dan snel op bij een van de teamleden van FMHealthClub.

Help jij? Gaan wij als fitnessclub dit realiseren? Hieronder de in te richten locatie:

zaal.jpg

023-5478171